Το χρωστάς στον εαυτό σου να ξέρεις πώς να εντοπίσεις τα “Fake News”

Το χρωστάς στον εαυτό σου να ξέρεις πώς να εντοπίσεις τα “Fake News”

(SPOT.ph) Ειρωνικά, η διάδοση της παραπληροφόρησης (γνωστός και ως “fake news”) είναι ένα από τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα στην εφεύρεση της ανθρωπότητας του Διαδικτύου. Memes, φωτογραφίες που λαμβάνονται από το πλαίσιο, και ψευδείς ιδέες μοιράζονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης? με τους ανθρώπους να αγνοούν τις επιπτώσεις. Ελπίζοντας να ανοίξουμε τα μάτια μας για τον ιστορικό ρεβιζιονισμό, το Μουσείο Ayala επαναφέρει τη σειρά διαλέξεών τους History Comes Alive. Και αυτή τη φορά, ο ιστορικός Αμπέθ Οκάμπο αντιμετωπίζει το μεγαλύτερο κοινό του ακόμα μέσω zoom με το θέμα “Fake News” στις 2 Οκτωβρίου στις 5 μ.μ.

Η ιστορία ζωντανεύει είναι μέρος της κίνησης συγκέντρωσης χρημάτων του Μουσείου Ayala για το πρόγραμμα online πρόσβασης σπουδαστών του Ιδρύματος Ayala. Είναι μέρος μιας προσπάθειας για την παροχή σύνδεσης στο Internet σε μαθητές που έχουν ανάγκη για το επόμενο σχολικό έτος. Μια δωρεά του P2.700 σας δίνει πρόσβαση σε δύο ιστορία ζωντανεύει διαλέξεις (το άλλο είναι “Πανδημία” στις 18 Σεπτεμβρίου) και ένα Rush Hour Συναυλία. Ατομικές κάρτες για P1.000 είναι επίσης διαθέσιμη, ενώ οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές παίρνουν ένα μειωμένο ποσοστό P700.

Ιστορία έρχεται ζωντανός με Αmbeth Ocampo είναι στις 18 Σεπτεμβρίου για την “Πανδημία” και 2 Οκτωβρίου για το “Fake News,” 5 μ.μ. (ώρα Μανίλα) μέσω Zoom. Η ταχύτητα πρόσβασης είναι στο P1.000. Για περισσότερες πληροφορίες, ακολουθήστε το Μουσείο Ayala στο Facebook.

 

Αφήστε μια απάντηση