Προσοχή, Pinoys: Joseph Gordon-Levitt θέλει να γράψετε για Donsol, Orsogon

Προσοχή, Pinoys: Joseph Gordon-Levitt θέλει να γράψετε για Donsol, Orsogon

(SPOT.ph) Με όλους σε καραντίνα, μερικοί άνθρωποι είναι τελικά να πάρει σε νέα χόμπι και ενδιαφέροντα, ενώ υπάρχουν άλλοι που τελικά βρήκε χρόνο να πάει πίσω στα έργα πάθος τους. Και αν ψάχνετε για μια έμπνευση για να γράψετε, αμερικανός ηθοποιός Joseph Gordon-Levitt δημοσιεύτηκε ένα γράψιμο προτροπή για έναν τουριστικό προορισμό στις Φιλιππίνες: Donsol, Orsogon.

“Ψάχνετε για ανθρώπους από τις Φιλιππίνες που τους αρέσει να γράφουν … ξέρεις κανέναν; Χρειάζομαι κάποιον να γράψει μια πρόταση ή δύο που αφηγείται την ιστορία αυτής της όμορφης στιγμής στο Donsol», είπε σε μια ανάρτηση στο Facebook στις 14 Αυγούστου.

Μπορείτε να δημοσιεύσετε την ιστορία σας στο HitRecord, μια online συνεργατική πλατφόρμα μέσων ενημέρωσης που ιδρύθηκε από τον ίδιο τον Gordon-Levitt το 2004. Επιτρέπει στα δημιουργικά να μοιράζονται τις ιδέες τους, να συνεργάζονται με άτομα με παρόμοιες από αυτές ή να παρέχουν σχόλια σχετικά με ένα έργο σε εξέλιξη. Μερικά από τα αποτελέσματα των online colleborations πήγε για να γίνει Sundance ταινίες μικρού μήκους, διαφημίσεις για μεγάλες μάρκες, ή νέα βιβλία.

Η ερώτηση γραψίματος για Donsol συνεισέφερε από hitrecord κοινοτικός διευθυντής Matt Conley για τη σειρά ποιημάτων διαβατηρίων. Από το ίδιο το όνομα, αυτά τα promps ξεκινούν με ταξιδιωτικές φωτογραφίες και διακλαδίζονται σε άλλα μέσα τέχνης.

 

Αφήστε μια απάντηση