Οδηγός Σαββατοκύριακου: Τι να παρακολουθήσετε, να φάτε, διαβάστε + Περισσότερα

Οδηγός Σαββατοκύριακου: Τι να παρακολουθήσετε, να φάτε, διαβάστε + Περισσότερα

(SPOT.ph) Σίγουρα μας λείπει να βγαίνουμε τα Σαββατοκύριακα, στην επιφυλακή για νέα εστιατόρια για να δοκιμάσετε, ανακαλύπτοντας δροσερά στέκια, και παρέα με τους φίλους μας. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι στιγμές διασκέδασης συμβαίνουν μόνο έξω από τα σπίτια μας. Παρακάτω, θα στρογγυλευθώ μερικές ιδέες, ώστε να μπορείτε ακόμα να έχετε μια έκρηξη σε εσωτερικούς χώρους-και τα καλά νέα είναι, οι φίλοι σας μπορούν να συμμετάσχουν στη διασκέδαση, σχεδόν, πάρα πολύ!

Μερικές από τις συστάσεις μας για ένα αξιόλογο Σαββατοκύριακο:
Μάθετε πώς ο σχεδιασμός παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή μας.
Είχατε ποτέ μια γοητεία για το πώς οι σχεδιαστές και οι καλλιτέχνες πηγαίνουν για την καθημερινή τους ζωή και ποια είναι η δημιουργική διαδικασία τους είναι; Περίληψη: Η τέχνη του σχεδιασμού βάζει τα φώτα της δημοσιότητας σε σχεδιαστές από διάφορους κλάδους που κυμαίνονται από την αρχιτεκτονική, τα υποδήματα, γραφιστική, και πολλά άλλα. Αξίζει να ελέγξετε έξω είναι το επεισόδιο που χαρακτηρίζει δανός αρχιτέκτονας Bjarke Ingels, του οποίου η προσέγγιση του σχεδιασμού βασίζεται στη φιλοσοφία “Ναι είναι περισσότερο.” Και ναι, μπορείτε να πιάσετε όλα τα επεισόδια στο YouTube δωρεάν!

Το μακρύ Σαββατοκύριακο είναι μια αιτία για τον εορτασμό, και αν αισθάνεστε σαν να επιδίδονται σε καβούρια (με πολλά λίπος καβουριών!) και άλλα φρέσκα γενναιοδωρία από τη θάλασσα, δεν εξετάσουμε περαιτέρω από τα σύνολα The Murang Seafood Platter του. Το όνομα δεν απογοητεύει: Η Μικτή Πιατέλα Θαλασσινών, η οποία έχει γαρίδες, μύδια, και καβούρια (alimasag) μαγειρεμένα στην υπογραφή τους Σάλτσα Cajun-πηγαίνει για P999 και είναι καλό για δύο άτομα. Μπορείτε να παραγγείλετε add-ons και επιπλέον σάλτσες, πάρα πολύ!

Όπως και οι περισσότεροι από εμάς, τα παιδιά της ζώνης OPM Itchyworms επίσης έπεσε στην παγίδα της ασταμάτητης binge-βλέποντας σε streaming πλατφόρμες στις πρώτες ημέρες της καραντίνας. Τελικά, βρέθηκαν να παράγουν το πέμπτο άλμπουμ τους, περιμένοντας το τέλος για να ξεκινήσει, ενώ σε καραντίνα. Ο κιθαρίστας Chino Singson περιγράφει ως μια οργανική προσπάθεια. “Χίντι siya kasing παράγεται ng iba nating άλμπουμ,” λέει σε μια συνέντευξη στρογγυλής τραπέζης με τον τοπικό Τύπο. Σας συνιστούμε να ακούτε το μελαγχολικό “Η Σιωπή”, το οποίο έρχεται με μια σκέψη-προκαλώντας μουσικό βίντεο για την εκκίνηση. Pro συμβουλή: Μπορείτε να φιλοξενήσετε ένα πάρτι ακρόασης μέσω του Spotify, ώστε να μπορείτε να έχετε μια συνεδρία κομμάτι προς παρακολούθηση με τους φίλους σας ακόμα και από απόσταση.

Νομίζεις ότι έχεις ήδη δει όλους τους πιθανούς τρόπους που μπορεί να φαίνεται μια μάσκα προσώπου; Ξανασκέψου το. Η αγαπημένη καραμέλα παιδικής ηλικίας σας, άσπρο κουνέλι, είναι η έμπνευση για την τοπική μάσκα προσώπου της ένδυσης Randolf. Μεταγλωττισμένος ως άσπρο Randolf (P1.500/σύνολο δύο), η μάσκα παίρνει μετά από το βλέμμα της δημοφιλούς άσπρης καραμέλας κουνελιών. Το καθένα έχει μια τσέπη, ώστε να μπορείτε να εισάγετε φίλτρα ή ιστούς για ένα επιπλέον στρώμα προστασίας.

Ακόμα κι αν δεν έχετε συμβαδίσει με τα νέα από τις ΗΠΑ, θα έχετε πολλά κίνητρα για να συνεχίσετε για αυτό που θέλετε από την ιστορία ruth Bader Ginsburg του. Από την εργασία μέσω του κυρίως ανδρικού κόσμου της Νομικής Σχολής του Χάρβαρντ στη δεκαετία του ’50 για να πει ότι δεν θα μπορούσε να προσληφθεί επειδή ήταν μια γυναίκα και μια μητέρα, Με βάση το σεξ ακολουθεί RBG του (που παίζεται από Felicity Jones) δέος-εμπνευσμένη ζωή ως σύζυγος (με Armie Hammer ως σύζυγό της Martin Ginsburg), δάσκαλος, και ίσα δικαιώματα συνήγορος. Μπορείτε να το παρακολουθήσετε στο HBO Go.

 

Αφήστε μια απάντηση