Οδηγός Σαββατοκύριακου: Τι να παρακολουθήσετε, να φάτε, διαβάστε + Περισσότερα

Οδηγός Σαββατοκύριακου: Τι να παρακολουθήσετε, να φάτε, διαβάστε + Περισσότερα

Και έτσι απλά, είναι το τέλος της εβδομάδας εργασίας! Τώρα ήρθε η ώρα να κάνουμε κάτι διαφορετικό από την καθημερινότητα ρουτίνα σας για μια αλλαγή του ρυθμού. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε: Δείτε τη λίστα με τα πράγματα που πρέπει να παρακολουθήσετε, να ακούσετε και να μασήσετε, καθώς και δραστηριότητες για να ασχοληθείτε με το χρόνο σας κατά τη διάρκεια του χρόνου σας. Να περάσεις καλά!

Μερικές από τις συστάσεις μας για ένα αξιόλογο Σαββατοκύριακο:
Επιτροπή ένα ιδιόμορφο πορτρέτο του κατοικίδιου ζώου σας
Διακριτικό έργο Tyang Karyel ήταν μεταξύ εκείνων στην πρόσφατα συναφθεί τέχνη στο πάρκο online, και αν δεν έχετε την ευκαιρία να αγοράσει οποιοδήποτε από τα κομμάτια της, εδώ είναι μια καλή εναλλακτική λύση. Ο καλλιτέχνης προσπαθεί επί του παρόντος να συγκεντρώσει κεφάλαια για covid-19 λογαριασμούς νοσηλείας του πατέρα της, και μπορείτε να αναθέσετε ένα πορτρέτο του εαυτού σας ή το κατοικίδιο ζώο σας (ή οι δύο από εσάς μαζί) σε αντάλλαγμα για οποιοδήποτε ποσό που θεωρείτε κατάλληλο. Ένα δροσερό, pop-art κομμάτι που χαρακτηρίζει το αγαπημένο αιλουροειδές σας θα κάνει μια μεγάλη προσθήκη στον τοίχο γκαλερί σας, δεν νομίζετε;

Περάστε από αυτό το ψηλό φράγμα μιας ίντσας μέσω αυτού του podcast
Στις αρχές του έτους, παράσιτο σκηνοθέτης Bong Joon Ho είπε, “Μόλις ξεπεράσει το ένα ίντσα ψηλό εμπόδιο των υποτίτλων, θα εισαχθεί σε τόσες πολλές περισσότερες εκπληκτικές ταινίες.” Ίσως ήρθε η ώρα να μάθουμε την κορεατική γλώσσα. Ελέγξτε έξω αυτό το podcast που ονομάζεται Μιλήστε μου στα κορεατικά, όπου μπορείτε να ακούσετε δάγκωμα μεγέθους κορεατικά μαθήματα από Hyunwoo και Kyeong Eun. Κάθε επεισόδιο συζητά έως και δύο έως τρεις λέξεις ή φράσεις, έτσι ώστε να μην έχετε συγκλονισμένοι προσπαθώντας να θυμόμαστε όλα όσα έχουν πει. Το καλύτερο μέρος; Μπορείτε να κατεβάσετε βιβλία, βιβλία εργασίας και ηλεκτρονικά βιβλία από την ιστοσελίδα τους ως αναφορά!

Σε αυτό το σημείο, έχετε πάρει πιθανώς μια γεύση του σούσι ψήνουν-ένα από αυτά, εεε, “quartrerends,” όπως λένε-αλλά έχετε δοκιμάσει εκδόσεις γενναιόδωρα συμπληρώνεται με χτένια ή uni; Αναχώρηση σε απευθείας σύνδεση πωλητής Eleven Baker Street, η οποία προσφέρει πυρπολημένο σούσι ψήνει όπως Τρούφα Χτένια Aburi (P980/mini, P1,600/medium) και Uni Aburi (P800/mini, P1,400/medium). Το mini είναι ιδανικό για δύο έως τρία άτομα και έρχεται με δύο συσκευασίες nori, ενώ ο μεσαίος δίσκος είναι ιδανικός για τέσσερα έως έξι άτομα και έρχεται με τρεις συσκευασίες nori. Έχουν επίσης το Κλασικό Kani (P700/mini, P1,150/medium) σε περίπτωση που θέλετε μόνο την αρχική παραλλαγή. Απλά συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας τους και δείτε τη σελίδα τους στο Instagram για ενημερώσεις σχετικά με τη διαθεσιμότητα και την επόμενη αποκοπή για παραγγελίες.

Δεν ξέρουμε για σένα, αλλά το παγωτό είναι πάντα καλή ιδέα. Αν θέλετε να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό αυτό το Σαββατοκύριακο, γιατί να μην πάρετε τα χέρια σας για Meiji Ice Cream Bars; Έχουν φρουτώδεις παραλλαγές όπως μάνγκο με συμπυκνωμένο γάλα (P370/box των έξι) και Sea Salt Lychee (P370/box of 10), καθώς και ιαπωνικές γεύσεις όπως το Κάστανο Κόκκινα Φασόλια (P370/box των έξι) ή η Σοκολάτα Matcha (P370/box των έξι). Μπορείτε να πάρετε αυτές τις παγωμένες απολαύσεις από κατεψυγμένα MNL, η οποία, όπως το όνομα πηγαίνει, προσφέρει και άλλα κατεψυγμένα αγαθά, καθώς και. Δέχονται πληρωμές που πραγματοποιούνται μέσω Paymaya, Paypal, GCash, Unionbank ή BDO κατάθεση τράπεζα, Dragonpay, και μετρητά κατά την παράδοση.

 

Αφήστε μια απάντηση