Εμείς Bare Αρκούδες Η ταινία έρχεται να κάνει το 2020 πιο υποφερτό

Εμείς Bare Αρκούδες Η ταινία έρχεται να κάνει το 2020 πιο υποφερτό

(SPOT.ph) Λογοπαίγνιο εντελώς προορίζεται, BTW. Η αγαπημένη σειρά We Bare Bears πλησιάζει στο τέλος της μετά από μια εκτέλεση τεσσάρων σεζόν που ξεκίνησε πολύ πίσω το 2015-και φαίνεται ότι παίρνουμε κάποια πολύ αναγκαία κλείσιμο μέσω μιας ταινίας! Πρεμιέρα στην Ασία στις 12 Σεπτεμβρίου, Εμείς Bare Bears: Η ταινία θα είναι ένα πλήρες χαρακτηριστικό που λήγει στο κοινό σειρά κινουμένων σχεδίων σε όλο το κοινό έχουν παρακολουθήσει και αγαπούσε (δεν έχει σημασία τι ηλικία). Και δεδομένου ότι είναι ανώτατο όριο από μια τέτοια δημοφιλή σειρά, μπορείτε να περιμένετε όλα τα hijinks, ατυχίες, και, shit-got-πραγματικές στιγμές που η παράσταση έχει γίνει γνωστή για-και πολλά, πολλά άλλα.

Η ταινία θα έχει το στοιβαζόφερτα αφοί αρκούδας-Grizz (Eric Edelstein), Panda (Bobby Moynihan) και Ice Bear (Demetri Martin)-μέχρι τις συνήθεις γελοιότητες τους, καθώς προσπαθούν να ταιριάξουν με το ανθρώπινο πλήθος. Δηλαδή, μέχρι να συναντήσουν τον πιο τρομακτικό εχθρό τους ακόμα: Πράκτορας Πέστροφα (Marc Evan Jackson) του Εθνικού Ελέγχου Άγριας Ζωής. Ο πράκτορας είναι αποφασισμένος για την αποκατάσταση της «φυσικής τάξης» τοποθετώντας τους αδελφούς σε μια διατήρηση άγριας ζωής-και το διαχωρισμό τους για πάντα. Οι αρκούδες στη συνέχεια τρέχει μακριά και αναγκάζονται να αποφασίσουν για το επόμενο πιο λογικό πράγμα που πρέπει να κάνουμε, το οποίο είναι να τρέξει μακριά στον Καναδά!

“Η ταινία είναι το είδος του τι συμβαίνει όταν κάποιος σας λέει «Δεν ανήκουν» και «Θα πρέπει να φύγετε», λέει ο δημιουργός της σειράς Daniel Chong σε μια συνέντευξη στρογγυλής τραπέζης με SPOT.ph. Εμείς Bare Bears έχει πάντα καταφέρει να αναμίξει πολύ πραγματικά ζητήματα της φυλής και της προκατάληψης-ή απλά την πολύ βασική επιθυμία να είναι άρεσε και να είναι μέρος του κάτι-με ανάλαφρη και τελικά υγιεινές ιστορίες. Μέρος του λόγου που οι αφοί πάντα να πάρει στο πρόβλημα είναι όλες οι τρελές τακτικές που έρχονται με να γίνει μέρος του “It” πλήθος, ή τουλάχιστον, μέρος της κοινότητας. Και έτσι η ταινία, όπως εξηγεί ο Chong, θα φέρει αυτά τα θέματα μπροστά και στο κέντρο, ενώ επίσης συμπληρώνοντας την πολύχρωμη ιστορία των αρκούδων.

Όταν άρχισαν να εργάζονται για την ταινία, ήταν το 2018 και μια τεράστια “καταστολή της μετανάστευσης” συνέβαινε στην Αμερική. Μπορεί να θυμάστε αναφορές για μετανάστες που κρατούνται και οικογένειες χωρισμένες, μεταξύ άλλων εφιάλτες. “Στην ταινία, [Οι αρκούδες] είδος πάει στο τρέξιμο, και προσπαθούν να βρουν ένα ασφαλές μέρος. Αλλά τελικά, πιάνονται και φυλακίζονται. Ήταν ένα τρέχον θέμα που συνέβαινε γύρω από το χρόνο που το γράψαμε.»

Chong λέει ότι η ιστορία έγινε τότε ο τρόπος τους για να τονίσει τις αδικίες της εποχής-χρησιμοποιώντας τις δικές εμπειρίες των αρκούδων του να αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους και σχεδόν κυνηγημένος κάτω. Ωστόσο, ακόμη και σχεδόν δύο χρόνια μετά την πρώτη μορφή της ιστορίας, το ζήτημα παραμένει σχετικό. “Η μισαλλοδοξία είναι πάντα παρούσα αυτή τη στιγμή. Ειδικά στη χώρα μας, αλλά και σε όλο τον κόσμο. Είναι ακόμα ένα ζήτημα που δεν θα πάει μακριά.”

Έτσι, κρατήστε ψηλά, ξέρουμε ότι ήρθατε εδώ για υγιεινό και ανάλαφρο περιεχόμενο, αλλά αυτό είναι που κάνει We Bare Bears τόσο ξεχωριστή. Η σειρά ήταν πάντα για να παραμείνει θετική και να βρει την καλή πλευρά-και τους καλούς ανθρώπους-σε ένα όχι-πάντα-καλό κόσμο. Και με την ταινία που καλύπτει την ιστορία της σειράς, είναι βέβαιο ότι θα είναι ένα καλό ενός rollercoaster.

Κάτω από όλη αυτή την πραγματικότητα είναι η ιστορία του δημιουργού Chong. Εμείς Bare Bears ‘relatability-ακόμη και με τους κεντρικούς χαρακτήρες είναι κυριολεκτική αρκούδες-πιθανώς πηγάζει από αφήγηση Chong, η οποία με τη σειρά του, πηγάζει από πού αλλού, αλλά τις δικές του εμπειρίες. “Για να σας δώσω κάποιο υπόβαθρο για το τι η ταινία η παράσταση σήμαινε πάντα για μένα: Ήταν για μου είναι μια μειονότητα στην Αμερική,” λέει.

Chong, ο οποίος είναι ασιατικής καταγωγής, είναι ντόπιος της Νότιας Καλιφόρνιας. Είναι εμψυχωτής και δημιουργικός στην καρδιά που έχει εργαστεί σε ταινίες όπως το Inside Out, cars 2 και bolt. Εμείς Bare Bears είναι αναμφισβήτητα μεγαλύτερο έργο του μέχρι στιγμής, και αναπόφευκτα έφερε ένα μέρος της ζωής του. “Ήταν η αίσθηση μου για το πώς ήταν να είσαι ξένος και να προσπαθείς να ταιριάξεις και να βρεις τη θέση μου στον κόσμο. Και νομίζω ότι οι αρκούδες ήθελαν το ίδιο.”

Είναι ένα παγκόσμιο συναίσθημα, και αυτό που στον κόσμο του Grizz, Panda, και Ice Bear, μπορεί πραγματικά να αγωνιστεί και να κερδίσει. Δεν θα διακινδυνεύσουμε να πούμε πάρα πολλά, αλλά με δικά του λόγια, “Η ταινία ήταν πραγματικά για σχεδόν δείχνει μια ουτοπία,” λέει. “Πώς οι αρκούδες μάχονται αυτή τη μισαλλοδοξία και πώς κάνουν τον κόσμο σωστό;”

 

Αφήστε μια απάντηση