Δεν χρειάζεται να αφήσετε το σπίτι για να επισκεφθείτε αυτό το θεματικό πάρκο Pokemon

Δεν χρειάζεται να αφήσετε το σπίτι για να επισκεφθείτε αυτό το θεματικό πάρκο Pokemon

(SPOT.ph) Τα ταξίδια πήραν ένα πίσω κάθισμα το 2020-τα αεροπλάνα είναι γειωμένα, τα τουριστικά σημεία είναι κλειστά και τα θεματικά πάρκα έχουν κλείσει. Οι άνθρωποι μένουν στο σπίτι, ελπίζοντας ότι η πανδημία COVID-19 θα τελειώσει σύντομα. Αλλά προς το παρόν, το Διαδίκτυο είναι ο καλύτερος φίλος μας και μας φέρνει ένα εικονικό θεματικό πάρκο Pokemon όπου μπορείτε να κάνετε παρέα με Pikachu ή το αγαπημένο σας avatar Pokemon. Pokemon Virtual Fest είναι ζωντανά από τις 12 έως τις 31 Αυγούστου. Μπορείτε να παίξετε μέσω του ιστότοπού τους ή μέσω της εφαρμογής Cluster στο App Store ή στο Google Play.

Pokemon Virtual Fest σας επιτρέπει να προσαρμόσετε το δικό σας είδωλο. Μπορείτε να επιλέξετε να πάτε σε ένα δωμάτιο διαφυγής-όπως αποστολή, όπου προσπαθείτε να καταλάβετε ένα παζλ λέξη, βρείτε το δρόμο σας έξω από ένα λαβύρινθο, ή να λύσει ένα μυστήριο. Υπάρχει επίσης η επιλογή να κρέμεται ακριβώς έξω στο εικονικό θεματικό πάρκο, και έχοντας μια χαλαρωτική μέρα με τα είδωλα των φίλων σας. Pokemon Virtual Fest παίκτες μπορούν να προκαλέσουν τους φίλους να Pokemon μάχες, να παρακολουθήσουν Pikachu παραστάσεις, να παίξει ένα παιχνίδι του καρναβαλιού δαχτυλίδι toss, ή να θαυμάσετε μια εικονική επίδειξη πυροτεχνημάτων.

Για να παίξετε, πρέπει να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό συμπλέγματος μέσω του AppleID, του Google, του Twitter ή του Facebook. Για να προχωρήσετε περισσότερο, μπορείτε να φορέσετε τα ακουστικά Oculus Rift ή Vive Rift ενώ εξερευνάτε το εικονικό θεματικό πάρκο.

 

Αφήστε μια απάντηση