Αυτό δεν είναι ένα τρυπάνι: Μπορείτε τελικά να ψωνίσετε H&M σε απευθείας σύνδεση από αυτήν την εβδομάδα

Αυτό δεν είναι ένα τρυπάνι: Μπορείτε τελικά να ψωνίσετε H&M σε απευθείας σύνδεση από αυτήν την εβδομάδα

(SPOT.ph) Shopaholics, η ημέρα που περιμένατε είναι επιτέλους εδώ: Σύντομα θα είστε σε θέση να ψωνίσετε H&M online! Κορυφαία ιστοσελίδα ηλεκτρονικού εμπορίου Zalora έκανε την ανακοίνωση στη σελίδα τους στο Facebook, αποκαλύπτοντας ότι έχουμε συνεργαστεί με το σουηδικό γίγαντα της μόδας, ώστε να μπορείτε να ψωνίσετε μοντέρνα κομμάτια τους από τις ανέσεις του σπιτιού σας που αρχίζει την Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου.

Ίσως θυμάστε ότι η H&M ξεκίνησε μια υπηρεσία παράδοσης τον Ιούνιο, η οποία επιτρέπει στους αγοραστές να περιηγούνται στους καταλόγους προϊόντων και να υποβάλλουν τις παραγγελίες τους μέσω μιας φόρμας. Λοιπόν, με τα κομμάτια μόδας τους να είναι διαθέσιμα στην πλατφόρμα αγορών της Zalora, θα είναι πολύ πιο εύκολο να ψωνίσετε, απλά προσθέστε όλα όσα θέλετε να αγοράσετε στο καλάθι σας και ελέγξτε έξω! Zalora ανέφερε ότι πρόκειται να είναι μια “περιορισμένης χρονικής σχέσης,” έτσι φαίνεται ότι δεν πρόκειται να είναι ένα πράγμα για πάντα-ένας λόγος παραπάνω για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας σε ένα ξεφάντωμα ψώνια, stat!

Αν θέλετε να σκοράρει dibs για τις καλύτερες προσφορές όταν ξεκινήσει, πτώση διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας στην ιστοσελίδα της Zalora.

 

Αφήστε μια απάντηση