Αυτή η καρτ ποστάλ-Τέλεια Αγρόκτημα Φύσης στο Iloilo μας κάνει να επιθυμούμε για COVID-Free Ημέρες

Αυτή η καρτ ποστάλ-Τέλεια Αγρόκτημα Φύσης στο Iloilo μας κάνει να επιθυμούμε για COVID-Free Ημέρες

(SPOT.ph) Ζώντας στο μετρό σημαίνει ότι πρέπει να μείνετε σε περιορισμένους χώρους, με τα πόδια σε πολυσύχναστους δρόμους, το αυτοκίνητο παρελθόν ουρανοξύστες που συχνά εμποδίζουν τη θέα ενός όμορφου ηλιοβασιλέματος, και ασχολούνται κάθε μέρα με τη ρύπανση. Δεν υπάρχει πραγματικά πολύ να αρέσει έτσι οι περισσότεροι κάτοικοι των πόλεων δεν μπορούν να περιμένουν για τα Σαββατοκύριακα-ημέρες όταν μπορούμε τελικά να οδηγούν στο πλησιέστερο φυσικό καταφύγιο για λίγο καθαρό αέρα και πράσινο γρασίδι. Αλλά κάπου στο Iloilo είναι ένα τοπικό αγρόκτημα που αξίζει μια επίσκεψη μόλις είναι ασφαλέστερο να ταξιδέψουν: Igbulawan Farm στο Barangay Cata-an, Σαν Χοακίν. Είναι περίπου δύο ώρες μακριά από την πόλη Ιλόιλο.

“Igbulawan Farm δεν είναι ένα εμπορικό θέρετρο, αλλά μάλλον ένα μέρος για να επικοινωνούν με τη φύση,” σελίδα τους στο Facebook διευκρινίζει. Διαθέτει εκτεταμένους χώρους κατασκήνωσης όπου μπορείτε να κρεμάσετε έξω γύρω από μια φωτιά, αιώρες όπου μπορείτε να χαλαρώσετε γύρω, ενώ λαμβάνοντας στο καθαρό ουρανό, ξύλινες κούνιες όπου μπορείτε να δείτε τα γύρω καταπράσινους λόφους, και μπαμπού καλύβες όπου μπορείτε να μείνετε τη νύχτα και να χαιρετιστεί από τις ζεστές ακτίνες του ήλιου έρχονται το πρωί. Μπορείτε επίσης να περάσετε την ημέρα σας πεζοπορία και να εξερευνήσετε την πλούσια χλωρίδα και πανίδα αυτή την πλευρά του Iloilo. Υπάρχουν τέσσερα μεγάλα μη-όχι εδώ: χωρίς πλαστικό, χωρίς κάπνισμα, χωρίς περιττό θόρυβο, και χωρίς σκουπίδια.

Οι επισκέπτες πρέπει να καταβάλουν περιβαλλοντική χρέωση P50 για μια ημερήσια επίσκεψη και P150 για διανυκτέρευση. Καλύβες είναι διαθέσιμες προς ενοικίαση: P600 για μια καλύβα tipee που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι τέσσερα άτομα, P1.000 για μια μεγάλη καλύβα που έχει χωρητικότητα έξι, και η μεγαλύτερη είναι σε P1.500 για έως και 10 άτομα. Έχετε επίσης τη δυνατότητα να κοιμηθείτε σε μια σκηνή (P300) ή μια αιώρα (P100 έως P200).

Από το γράψιμο, Igbulawan Farm είναι ανοικτή μόνο για τους επισκέπτες από την πρώτη περιοχή του Iloilo, συμπεριλαμβανομένων Oton, Tigbauan, Guimbal, Tubugan, Igbaras, Miag-ao, και Το Σαν Χοακίν. Η χωρητικότητα περιορίζεται σε 100 άτομα την ημέρα και σε τρεις ομάδες για διανυκτερεύσεις.

Igbulawan Farm είναι σε Barangay Cata-an, Σαν Χοακίν, Iloilo. Είναι ανοιχτό από Παρασκευή έως Κυριακή, από τις 10:00 έως τις 20:00. Για περισσότερες πληροφορίες, ακολουθήστε το Αγρόκτημα Igbulawan στο Facebook.

 

Αφήστε μια απάντηση