Μάθετε πώς να ζωγραφίσει, Χορός + Περισσότερα με αυτά τα δωρεάν online μαθήματα τέχνης

Μάθετε πώς να ζωγραφίσει, Χορός + Περισσότερα με αυτά τα δωρεάν online μαθήματα τέχνης

(SPOT.ph) Αύγουστος είναι ακριβώς γύρω από τη γωνία και έχουμε ακόμα να ζήσουν τη ζωή μας με τον τρόπο που ήταν προ-COVID-19. Με τις κοινωνικές οδηγίες αποστασιοποίησης σε ισχύ, παρακολουθώντας τα εργαστήρια και τα μαθήματα στο πρόσωπο μπορεί να μην συμβαίνουν οποτεδήποτε σύντομα, αλλά χάρι στην τεχνολογία, η εκμάθηση των νέων δεξιοτήτων είναι ακόμα δυνατή χωρίς τίτλο έξω από το σπίτι. Raring να μάθουν πώς να το στυλ των τροφίμων σας, ώστε να φαίνεται μεγάλη για το «γραμμάριο; Ή θέλετε να δημιουργήσετε τα δοχεία για τις εγκαταστάσεις σας στο κάτω χρόνο σας; Αυτό το online γεγονός μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε: Σημειώστε τα ημερολόγιά σας για #ArtAtHomeFestival, μια εβδομάδα-μακρά σειρά της τέχνης και μαθήματα φυσικής κατάστασης συμβαίνει από 1 έως 7 Αυγούστου. Το φεστιβάλ περιλαμβάνει μερικούς από τους κορυφαίους σύγχρονους καλλιτέχνες και ειδικούς της χώρας, και το καλύτερο μέρος; Όλα τα μαθήματα είναι δωρεάν!

«Είδαμε ότι οι άνθρωποι χρειάζονταν μια υγιή διέξοδο για τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους, και μερικοί έπαιρναν τα παλαιά χόμπι πάλι ως τρόπο να αντιμετωπίσουν,» λέει stephanie Shi, ένας από τους διοργανωτές του σε απευθείας σύνδεση φεστιβάλ. Αρχικά προσέφεραν μερικά μαθήματα τέχνης για τα παιδιά και στη συνέχεια παρατήρησαν ότι οι ενήλικες σχολίαζαν τις παλιές τους θέσεις, λέγοντας ότι ήθελαν μαθήματα τέχνης και για αυτά. “Και μια ερώτηση μας χτύπησε: Γιατί να μην κάνει μια δίκαιη των ελεύθερων μαθημάτων τέχνης, όπου οι άνθρωποι μπορούν να δοκιμάσουν διαφορετικές μορφές τέχνης; Είχαμε ήδη την πλατφόρμα για αυτό, και ένα γεγονός όπως αυτό θα ανυψώσει σίγουρα τα πνεύματα.»

Rafael Mirafuente, ιδρυτής του Kuro.pro-η οποία εξουσίες #ArtAtHome Φεστιβάλ-προσθέτει, “Από το κλείδωμα, είδαμε όλα αυτά τα DIY online μαθήματα με το Google Form εγγραφές, τραπεζικές καταθέσεις, και Zoom προσκαλεί να σταλεί με το χέρι και ήξερε ότι δεν χρειάζεται να είναι τόσο περίπλοκη.”

Οι περισσότερες από τις δραστηριότητες είναι κατάλληλες για παιδιά, εφήβους, ενήλικες και οικογένειες, ώστε να μπορείτε να κάνετε τις τάξεις μια δραστηριότητα συγκόλλησης με το fam. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν καλούδια από τις Skechers, BLK 513 και Hyundai Home Appliances.

Η πρώτη ημέρα του φεστιβάλ προσφέρει μια ποικιλία μαθημάτων που θα απευθύνονται σε artsy τύπους, plantitas, και λάτρεις της φυσικής κατάστασης. Στις 1 Αυγούστου, μπορείτε να μάθετε δημιουργική journaling από γράμματα καλλιτέχνη Abbey Sy, κτίριο χυμώδεις γλάστρες από κεραμικά καλλιτέχνης Catherine Choachuy, και doodling από τον καλλιτέχνη Kara Pangilinan του Λεπτομέρειες Μελάνι. Μπορείτε να στρογγυλοποιήσετε όλη την οικογένεια για έναν ιδρώτα sesh του kickboxing με τον Christian Eusebio και Aleah Cunningham του Origins Athletics ή μερικές βασικές χορευτικές κινήσεις για το χιπ-χοπ με τον χορευτή Phim Villanueva, μέλος του UPeepz, μια παγκοσμίως γνωστή ομάδα χορού.

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα για τα εβδομαδιαία εργαστήρια:
1 Αυγούστου, Σάββατο
10 π.μ. έως 11 π.μ. — Δημιουργική journaling με Abbey Sy
12 μ.μ. έως 1 μ.μ. – Χειροποίητα Χυμώδη Δοχεία: Ένα σεμινάριο αγγειοπλαστικής με την Catherine Choachuy
1:30 μ.μ. έως 2:30 μ.μ. – Οικογένεια Kickboxing με Origins Athletics
3 μ.μ. έως 4 μ.μ. — Βασική Χορογραφία Χορού (Hiphop) με τον Phim Villanueva
5 μ.μ. έως 6:30 μ.μ. — Βασική Τέχνη Doodle με την Κάρα Πανγκιλινάν

2 Αυγούστου, Κυριακή
9 π.μ. έως 10 π.μ. — Power Hour Οικογενειακή Γυμναστική με Origins Athletics
3 μ.μ. έως 4 μ.μ. – Χορός για τη σκηνή και μουσικό θέατρο με Fritz Esase
4:30 μ.μ. έως 5:30 μ.μ. – Λατινικά Χορεύοντας στα τακούνια με jan Cerezo

3 Αυγούστου, Δευτέρα
10 π.μ. έως 11 π.μ. — Βασική Vinyasa Γιόγκα με την Cathy Dario του Move and Flow
4 μ.μ. έως 5:30 μ.μ. — Βασική Ακρυλική Ζωγραφική με τον Alfred Marasigan

4 Αυγούστου, Τρίτη
10 π.μ. έως 11 π.μ. — Styling Τροφίμων στο σπίτι με Τον Edge Mendiola
2 μ.μ. έως 4 μ.μ. — Βασικά ακουαρέλα με την Amanda de Ocampo
4:30 μ.μ. έως 5:30 μ.μ. – Εξερευνώντας Δράμα Τάξη για Preteens με Chaye Mogg

5 Αυγούστου, Τετάρτη
10 π.μ. έως 11 π.μ. — Μάθημα Οικογενειακής Μαγειρικής με τον Eid Mendiola
1:30 μ.μ. έως 3 μ.μ. – Γράφοντας Ποίηση με Helene Enriquez

Αύγουστος 6, Πέμπτη
10:30π.μ. έως 12 μ.μ. – Ύφανση σε ένα χαρτόνι αργαλειό με την τέχνη των νημάτων
2 μ.μ. έως 4 μ.μ. — Βασικά ακουαρέλα με την Amanda de Ocampo
4:30 μ.μ. έως 5:30 μ.μ. – Εξερευνώντας δραματική σχολή για εφήβους με Chaye Mogg

7 Αυγούστου, Παρασκευή
5 μ.μ. έως 6 μ.μ. — Οικογένεια Taekwondo με Origins Athletics

Κάθε σελίδα κλάσης παραθέτει τα υλικά που χρειάζεστε και τι μπορείτε να περιμένετε από την περίοδο λειτουργίας. Για να συμμετάσχετε σε οποιαδήποτε από αυτές τις κατηγορίες, απλά εγγραφείτε σε αυτή την ιστοσελίδα.

 

Αφήστε μια απάντηση