Η επιστροφή χρημάτων για ταξίδια μπορεί τώρα να χρησιμοποιηθεί μέχρι το 2023

Η επιστροφή χρημάτων για ταξίδια μπορεί τώρα να χρησιμοποιηθεί μέχρι το 2023

(SPOT.ph) Ήδη από τον Ιανουάριο, τα αεροπορικά ταξίδια έχουν διαταραχθεί λόγω της παγκόσμιας πανδημίας COVID-19. Οι επιβάτες είτε αναβάλλουν οικειοθελώς είτε επανέκλυσαν τις επερχόμενες πτήσεις τους ή συμπλήρωναν έντυπα επιστροφής χρημάτων. Για τους κατόχους εισιτηρίων πτήσεων Cebu Pacific μέχρι τις 30 Νοεμβρίου, έχετε τη δυνατότητα να μετατρέψετε το πλήρες κόστος του ναύλου σας σε ένα εικονικό πορτοφόλι που ονομάζεται Travel Funds. Αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πληρωμή κρατήσεων εντός δύο ετών για πτήσεις τους επόμενους 12 μήνες, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για αεροπορικά ταξίδια μέχρι το 2023.

Αρχικά, το Ταμείο Ταξιδιών μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πληρωμή εντός 180 ημερών για μελλοντικές κρατήσεις έως και 12 μήνες. Τελικά, δόθηκε μια ισχύς 12 μηνών για τις πτήσεις μέσα σε ένα άλλο έτος. Τώρα, το εικονικό πορτοφόλι ισχύει για 24 μήνες. Για παράδειγμα, θέλετε να ακυρώσετε την πτήση σας στις 30 Νοεμβρίου. Μπορείτε να μετατρέψετε το κόστος σε Ταξιδιωτικό Ταμείο και να το χρησιμοποιήσετε στις 30 Νοεμβρίου 2022 για να κλείσετε μια πτήση για τις 30 Νοεμβρίου 2023.

Επιπλέον, οι κάτοχοι εισιτηρίων για πτήσεις μέχρι τις 30 Νοεμβρίου μπορούν να επωφεληθούν από απεριόριστες επανακράτηση με παραμερισμένο τέλη αλλαγής. Η περίοδος ταξιδιού είναι μόνο εντός ενός έτους και η διαφορά ναύλου εξακολουθεί να ισχύει.

Σε μια εικονική ενημέρωση τύπου, ο αντιπρόεδρος της Cebu Pacific για το μάρκετινγκ και τη διανομή Candice Iyog εξήγησε το πρωτόκολλο ασφάλειας της αεροπορικής εταιρείας εν μέσω της πανδημίας. Αυτό περιλαμβάνει τη χρήση νοσοκομειακής ποιότητας φίλτρα υψηλής απόδοσης σωματιδίων αέρα για να βεβαιωθείτε ότι ο καθαρός αέρας κυκλοφορεί κάθε τρία λεπτά, ανέπαφο check-in και επιβίβαση, και εκτεταμένη απολύμανση μετά από κάθε πτήση. Το προσωπικό της Cebu Pacific είναι επίσης υποχρεωμένο να υποβληθεί σε ταχείες δοκιμές αντισωμάτων πριν από τη βάρδια τους και να φορούν προστατευτικά εργαλεία ενώ επιβιβάζονται.

Όταν ρωτήθηκε αν αυτά τα επιπλέον μέτρα θα επηρεάσουν την τιμολόγηση των εισιτηρίων Cebu Pacific, Ysog είπε, “Είμαστε ένας μεταφορέας χαμηλού κόστους. Είναι μέρος του DNA μας ότι το κόστος μας είναι χαμηλό.» Πρόσθεσε επίσης ότι piso τους Fare promo τον Ιούνιο είχε 70% προσέλευση, αποδεικνύοντας ότι οι άνθρωποι εξακολουθούν να είναι αισιόδοξοι και ενθουσιασμένοι για τα ταξίδια.

 

Αφήστε μια απάντηση