Αυτό το ονειρικό ποτήρι είναι τέλειο για παστέλ ροζ συλλογή σας

Αυτό το ονειρικό ποτήρι είναι τέλειο για παστέλ ροζ συλλογή σας

(SPOT.ph) Τον Οκτώβριο του 2019, ο Klean Kanteen κυκλοφόρησε ένα κομψό ροζ ποτήρι προς τιμήν του Μήνα Ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Μαστού. Σε περίπτωση που χάσατε ότι ένα (ή ήδη copped αυτό), θα είστε ευτυχείς να ξέρετε ότι είστε απελευθερώνοντας ένα άλλο πανέμορφο ροζ μπουκάλι και θα θέλετε να το προσθέσετε σε όλα-ροζ-τα πάντα συλλογή σας, stat: Γιορτή τα μάτια σας για την Klean Kanteen Καρναβάλι Candy 2.0 ποτήρι!

Αυτό το ονειρικό ποτήρι είναι μια μεγαλύτερη έκδοση του 2019 Candy Carnival μπουκάλι με χωρητικότητα 32 ουγκιά (σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο 20) και ένα ευρύτερο στόμα και το σώμα. Είναι στολισμένο έξω σε ένα #aesthetic παστέλ ροζ colorway που θα δούμε δεξιά στο σπίτι δίπλα σε άλλους χιλιετή ροζ θησαυρούς σας.

Διαθέτει το Wide Loop Cap του Klean Kanteen με ματ μαύρο φινίρισμα, εσωτερικό από ανοξείδωτο χάλυβα και περιστρεφόμενη λαβή που το καθιστά εύκολο στη μεταφορά όπου κι αν πάτε. Φέρτε το μαζί σας σε περίπτωση που κατευθύνεστε πίσω στο γραφείο ή το χρησιμοποιείτε ακριβώς γύρω από το σπίτι, έτσι δεν θα ειναι σύμφωνα με το σπίτι σας 10 φορές ημερησίως ή να φέρετε ένα γυαλί από το δωμάτιό σας στο εγχώριο γραφείο σας στην κουζίνα σας. Το μονωμένο μπουκάλι θα κρατήσει τα ποτά σας ζεστά για έως και 22 ώρες ή κρύα για έως και 75!

Πλέον, τα έσοδα από το ποτήρι θα πάει στο Ίδρυμα ICanServe για τη χρηματοδότηση προγραμμάτων καθοδήγησης και προληπτικών μέτρων δοκιμών για τις γυναίκες με καρκίνο του μαστού, έτσι ώστε η αγορά σας θα ωφελήσει έναν καλό σκοπό, πάρα πολύ!

 

Αφήστε μια απάντηση