Αυτή η Γκαλερί Τέχνης-Café έχει εκπληκτική θέα 360 μοιρών του μετρό

Αυτή η Γκαλερί Τέχνης-Café έχει εκπληκτική θέα 360 μοιρών του μετρό

Το ξέρουμε, το ξέρουμε. Σκεφτόμαστε πολύ μπροστά, με τους περιορισμούς καραντίνας και την πανδημία, αλλά αν είστε ήδη σύνταξη μια λίστα με τα μέρη για να επισκεφθείτε μόλις τελειώσει αυτό, τότε ίσως να θέλετε να εξετάσει πτώση από αυτό το γκαλερί-slash καφέ που είναι ακριβώς λίγο έξω από το μετρό. Θα λατρέψετε την ένδοξη θέα της πόλης, τους ανεμόμυλους Pililia, τα βουνά και τη λίμνη Laguna.

Φωλιασμένο στο Binangonan, Rizal, ArtSector Gallery και Chimney Café 360º μπορεί να υπερηφανεύεται για μια καταπληκτική θέα του μετρό μανίλα και μια εκπληκτική θέα στα ηλιοβασιλέματα και τα φώτα της πόλης.

Φανταστείτε αυτό το δρομολόγιο: Πηγαίνετε γύρω από την γκαλερί πέντε επιπέδων για να θαυμάσετε την τοπική σύγχρονη τέχνη. Στη συνέχεια, τραβήξτε μερικές φωτογραφίες για το «γραμμάριο, αν είστε ο τύπος που απολαμβάνει τη λήψη snaps. Μπορείτε να σταματήσετε και να πιείτε μια γουλιά καφέ στα πανοραμικά γυάλινα παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή του Chimney Café 360º και να παρακολουθήσετε τον ήλιο να εγκαθίσταται στον ορίζοντα.

Τέλος, το κεφάλι πάνω στο κατάστρωμα και να θαυμάσετε τα λαμπερά αστέρια πάνω λάμπει κάτω στα φώτα της πόλης. Δεν ξέρουμε για σένα, αλλά ακούγεται σαν μια ακολουθία κατευθείαν από μια ταινία.

Κατά τη διάρκεια της γενικής καραντίνας κοινότητα, θα έπρεπε να καλέσετε Art Sector Gallery και Καμινάδα Cafe 360º Cafe για να εξασφαλίσει μια υποδοχή, γίνεται μέσω κλήσης ή μηνύματος τουλάχιστον δύο ημέρες πριν από την επιθυμητή ημερομηνία επίσκεψής σας, και να πληρώσει για την προ-παραγγείλει τα τρόφιμά σας. Αυτές ήταν μερικές από τις κατευθυντήριες γραμμές που εφαρμόζονται, ενώ ήταν ανοικτές κατά τη διάρκεια της γενικής καραντίνας κοινότητα:

Χωρίς μάσκα, χωρίς είσοδο.
Εάν έχετε πυρετό ή βήχα, η εγκατάσταση έχει το δικαίωμα να αρνηθεί την είσοδο.
Επιβάλλουν μια αυστηρή κοινωνική αποστασιοποίηση δύο μέτρων.
Μόνο 25 άτομα επιτρέπονται μέσα ανά ημέρα. Τούτου λεχθέντος, θα πρέπει να εξασφαλίσει υποδοχή σας σε απευθείας σύνδεση και να πληρώσει για τα προσυσκευασμένα τρόφιμά σας.
Δεν επιτρέπονται παιδιά και κατοικίδια στις εγκαταστάσεις.
Άλλες γενικές κατευθυντήριες γραμμές περιλαμβάνουν:

Δεν αγγίζει τους πίνακες ζωγραφικής και έργα τέχνης.
Δεν επιτρέπονται το τρέξιμο, το άλμα, το χτύπημα και οι φωνές μέσα στις εγκαταστάσεις.
Μεγάλες τσάντες, τρίποδες, ή στηρίγματα επίσης δεν επιτρέπονται μέσα. Θα χρεωθείτε από το ποσοστό φωτογράφησης τους, αν φέρετε τέτοια.
Απαγορεύεται το κάπνισμα.
Η Γκαλερί ArtSector και το Chimney Café 360º βρίσκονται στο Lot 18, Block 178 Eastridge Executive Village, Col. Guido Rd, Tayuman, Binangonan, Rizal. Βρίσκεται κοντά στο Thunderbird και απέχει 30 λεπτά οδικώς από το Μουσείο Τέχνης Pinto και 15 λεπτά μακριά από το Antipolo του Mission Hills.

 

Αφήστε μια απάντηση